Όροι & Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στους όρους και προϋποθέσεις του www.zantequip.com.gr

Οι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα zantequip.com.gr ("Ιστοσελίδα"). Παρακαλώ διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά πριν από την πρόσβαση ή / και παραγγελία προϊόντων από την ιστοσελίδα μας. Εάν μεταβείτε στην Ιστοσελίδα και / ή πραγματοποιήσετε παραγγελία, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Θα πρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο των παρόντων όρων και προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς να παραγγείλετε

• 1. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

• 2. Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε (η προεπιλογή θα είναι μία (1) μονάδα) και κάντε κλικ στο κουμπί "Στο καλάθι".

• 3. Εξετάστε το καλάθι σας διασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα και οι επιλογές σας ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".

• 4. Εάν είστε νέος χρήστης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες (όνομα, e-mail, διεύθυνση κ.λπ.) ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό. Στη δημιουργία λογαριασμού, εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας τα προσωπικά σας στοιχεία, τη διεύθυνση σας και θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης. Θα πρέπει να κρατήσετε τον κωδικό σας μυστικό, καθώς επιτρέπει την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Αν έχετε ήδη λογαριασμό, πολύ απλά συνδεθείτε και συνεχίστε.

• 5. Επιλέξτε εάν η διεύθυνση αποστολής είναι η ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης. Αν όχι, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής.

• 6. Επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμών.

• 7. Επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμών.

• 8. Ελέγξτε την παραγγελία σας και πατήστε "Επιβεβαίωση Παραγγελίας". Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας θα σας σταλεί μια αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε υποβάλει.

Προβαίνοντας σε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας, εγγυάστε ότι είστε νόμιμα ικανός να πραγματοποιήσετε δεσμευτικές συμβάσεις.

Πώς η σύμβαση για τα εμπορεύματα σχηματίζεται μεταξύ εσάς και εμάς

Μετά την παραγγελία σας θα λάβετε μια αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε έλεγχο, και έπειτα επιβεβαιώνονται. Επιβεβαιώνοντας ότι η παραγγελία σας έχει αναχωρήσει, τη στιγμή που δεχόμαστε την παραγγελία σας, μια σύμβαση για την αγορά και παράδοση των εμπορευμάτων τίθεται σε ισχύ ανάμεσα σε εσάς και το Zantequip.

Η σύμβαση για την πώληση αγαθών αφορά μόνο τα εμπορεύματα που απαριθμούνται στο e-mail επιβεβαίωσης. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πωλήσουμε άλλα προϊόντα που μπορεί να ήταν μέρος της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή των εμπορευμάτων.

Τα προΐόντα μας

To Zantequip.com.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα. Ωστόσο, το Zantequip.com.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

Οι τιμές των προϊόντων στην Ιστοσελίδα εμφανίζονται στις σελίδες των προϊόντων και δεν περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.

Οι τιμές και οι προσφορές μπορεί να διαφέρουν και μπορούν να είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όλες οι τιμές και οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και μπορούν να ανακαλούνται ή να τροποποιούνται κατά την κρίση μας. Οι τιμές στην Ιστοσελίδα μπορεί να διαφέρουν από τις τιμές στο κατάστημα μας, τους καταλόγους ή οπουδήποτε αλλού.

Η Ιστοσελίδα μας περιέχει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων και είναι πιθανό, παρά τις μεγάλες προσπάθειές μας, ορισμένα από τα εμπορεύματα να αναγράφουν λανθασμένες τιμές. Αν ανακαλύψουμε κάποιο λάθος στην τιμή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δωθεί η δυνατότητα ή της επανεπιβεβαίωσης της παραγγελίας στη σωστή τιμή ή της ακύρωσή της.

Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σας πωλήσουμε προϊόντα σε λάθος τιμές, εάν το σφάλμα στη τιμολόγηση είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και θα μπορούσε εύλογα να έχει αναγνωριστεί από εσάς ως σφάλμα.

Κάποια προϊόντα φέρουν μια ελάχιστη ποσότητα,όταν αυτό ισχύει περιγράφεται λεπτομερώς στο σελίδα του προϊόντος.

Επικοινωνία μέσω e-mail

Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδας μας δέχεστε ότι η επικοινωνία μαζί μας θα είναι κυρίως ηλεκτρονικά, μέσω e-mail ή μέσω ανακοινώσεων που αναρτόνται στην ιστοσελίδα μας. Με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με αυτό το ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας και αναγνωρίζετε ότι όλες οι συμβάσεις, προκηρύξεις, πληροφορίες και άλλες επικοινωνίες που παρέχουμε σε σας ηλεκτρονικά συμμορφώνονται με οποιαδήποτε νομική απαίτηση ότι μια τέτοια επικοινωνία είναι έγγραφη. Αυτή η προυπόθεση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Δικαίωμα αλλαγής Όρων & Προϋποθέσεων

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναθεωρήσουμε και να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις κατά διαστήματα. Οι παραγγελίες θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν κατά το χρόνο που η παραγγελία εμπορευμάτων πραγματοποιήθηκε, εκτός:

• αν απαιτείται να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις από το νόμο ή κυβερνητική αρχή, στην οποία περίπτωση οι αλλαγές μπορεί να ισχύουν για παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν προγενέστερα ή

• σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις  πριν γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας, οπότε έχουμε το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι έχετε αποδεχθεί την αλλαγή στους όρους και προϋποθέσεις, εκτός εάν μας ενημερώσετε για το αντίθετο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Πνεϋματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.zantequip.com.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του zantequip.com.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτό καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.zantequip.com.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.zantequip.com.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Περιορισμός ευθύνης

Το zantequip.com.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το Zantequip.com.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.zantequip.com.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα 5,000 προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Παράπονα

Παίρνουμε όλα τα σχόλια πολύ σοβαρά και έχουμε ως στόχο την αντιμετώπιση των παραπόνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Για προβλήματα που αφορούν παραγγελίες μέσω της Ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε επικονωνήστε μαζί μας. Για να μας βοηθήσετε στην αντιμετώπιση του προβλήματος σας, παρακαλούμε αναφέρετε λεπτομερώς όλες τις πτυχές του προβλήματος σας, τον αύξων αριθμό της παραγγελίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.